HAKKIMIZDA

Değerli müşterimiz,
Merkezi sanayinin başkenti Gebze’de bulunan İzmit Medya Basın Yayın SAN. TİC. LTD. ŞTİ., yayıncılık tecrübesinin yanına promosyon sektörünü de ekledi. İlk yatırımını 2013 yılında Kocaeli’nin köklü yayın organlarından 19 yıldır günlük olarak okurlarına ulaşan Gebze Yenigün Gazetesi’nin imtiyazlığını satın alarak başlayan İzmit Medya, 2020 yılının ilk çeyreğinde ise www.promosyonsarayi.com web adresini kurarak faaliyetlerine yönelik ikinci önemli adımını attı.

Yaklaşık iki yıllık sektör izleme ve analiz süreci sonrasında promosyon sektörüne giriş yapan şirketimiz, kısa süre içinde kurumsallığını oluşturdu.

‘Promosyon Sarayı’ markası ve “Türkiye’nin promosyon marketi” sloganıyla yola çıkan İzmit Medya; stoklarında yer alan yüzlerce ürün ve binlerce çeşit ürününü müşterilerimizin beğenisine sunmaktadır. Promosyon Sarayı; firmanıza özel taleplerinize istinaden spesifik ürünler tasarlatma ve ürettirmeyi kendisine misyon edinmiştir.

Promosyon Sarayı; Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) üyesi olarak ilk ihracatını da başarıyla alıcısına ulaştırmıştır, ihracatın arttırılması için çalışmalarına hız vermiştir. www.promosyonsarayi.com kıymetli işbirliğimizin gerçekleşmesini temenni eder, sağlıklı günler ve iyi çalışmalar diler...







Gaziler Mahallesi İbrahimağa Caddesi Yıldızpark Apartmanı No: 125/1 Gebze/KOCAELİ
Tel: 0 262 643 01 41 Gsm: 0 534 069 41 41